VANLØES designOntstaan

Van idee tot product

 

Het begint allemaal met een idee….

 

Vervolgens begon ik met het maken van de eerste klok. Ik werd enthousiast van alle mogelijkheden. Ik begon te spelen met de verschillende vormen, houtsoorten en maten. Daarmee werden mijn ideeën steeds meer werkelijkheid! Met steeds een uniek stuk. Van de juiste maat metalen ring tot het perfect passende, uniek duurzaam stuk hout. Zodat het helemaal perfect samenhangt.
In een oogopslag is het direct een uniek design product waar je blij van wordt.

 

Ontstaan

 

Zodra het product aan al mijn eisen voldeed, bedacht ik de beste manier om het te vervaardigen. Met een duurzame tint.  Ik heb mijn plannen voorgelegd aan enkele lokale bedrijven waarmee ik samenwerk, is de klok geworden tot wat het nu is. Maar het blijft een doorlopend proces.
Toen de klok geheel aan mijn verwachtingen voldeed, ben ik met heel veel enthousiasme gestart en is de naam VANLØES design ontstaan.

 

De VANLØES belofte

 

Elk product dat bij VANLØES wordt gekocht, wordt geleverd met een standaard kwaliteitsgarantie. Ik sta ​​in voor de kwaliteit en zoveel mogelijk streven aan duurzaamheid van het product, de bruikbaarheid en de materialen waarvan het is gemaakt. Ik vind dit heel belangrijk. Iedere klok wordt gecreëerd met een uniek, bijzonder, ambachtelijk design. Ik kan hierin ook specifieke wensen van de klant meenemen.