VANLØES designBedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,85 per pakket, maar dit kan veranderen of verschillen van pakketdienst. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd. Ook accepteer ik geen retourzending van uitverkoopproducten en cadeaubonnen accepteren.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Zo niet, kunnen deze kosten berekend worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via mailadres info@vanloesdesign.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.